ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کرد مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است کمین ترکیبی مرگبار مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در شمال غزه + ویدئو پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران| نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد+فیلم فرانس ۲۴: اسرائیلی‌ها باید حالا حالا‌ها در پناهگاه‌ها بمانند شمار شهدای حمله تروریستی اسرائیل در آذربایجان شرقی به ۱۸ تن رسید آماده‌باش پاکستان در پی حمله اسرائیل به ایران تخلیه شهرک‌های صهیونیستی از وحشت حملات ایران ان‌بی‌سی‌نیوز فاش کرد| آمریکا اطلاعات دقیقی برای حمله به ایران در اختیار اسرائیل قرار داد محکومیت گسترده حمله اسرائیل به ایران از سوی نهادهای انگلیسی بیانیه‌ اتحادیه عرب: حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران باید فوراً متوقف شود زمان برگزاری نشست اضطراری شورای حکام تعیین شد گروسی: سطح تشعشعات در خارج از نطنز تغییری نکرده است نخست وزیر عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد| اجازه اقدامات تجاوزکارانه علیه کشورهای همسایه از حریم خاکمان را نمی‌دهیم درخواست رسمی روسیه از شورای حکام آژانس درباره ایران وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل به ایران بود نخست وزیر انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران حمایت کرد دولت الجزایر حملات اسرائیل به ایران را محکوم کرد رئیس سازمان انرژی اتمی: نشت پرتویی در نطنز نداشتیم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز خواهد شد شهادت یک سرباز در هنگ مرزی سردشت درپی حمله رژیم اسرائیل  فراجا: در صورت مشاهده موشک فیلم نگیرید احضار حافظ منافع آمريكا به وزارت امور خارجه در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
سرخط خبرها

نارضایتی برخی اصناف از وضعیت رسیدگی به قاچاق کالا| کشف ۵۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در ۵ ماهه ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۲۶۹۹۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
نارضایتی برخی اصناف از وضعیت رسیدگی به قاچاق کالا| کشف ۵۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در ۵ ماهه ۱۴۰۱
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: باتوجه به اجرای طرح‌های مختلف برای جلوگیری از عرضه کالا‌های غیرقانونی، ارزش پرونده‌های قاچاق از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه به ۵۰۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا دهقانی‌نیا اظهار داشت: پوشاک، لوازم یدکی و قطعات اتومبیل، لوازم خانگی، کفش، خودرو‌های تجاری و حمل کننده کالا، ملزومات عمومی صنایع، برخی مواد غذایی، تلفن همراه، تبلت، فراورد‌های نفت، گاز و پتروشیمی، مواد نساجی و الیاف پارچه، لوازم‌التحریر، محصولات کشاورزی از جمله محصولاتی هستند که برای آن‌ها شناسه کالا تعیین شده است.

وی با اشاره به صدور ۶۶۰ هزار و ۶۹۲ شناسه کالا برای کالا‌های وارداتی و ۲۰۰ هزار مورد برای کالا‌های تولیدی در هر گروه کالایی، تاکید کرد: شناسه کالا برای هر قلم کالای تولیدی صادر نمی‌شود، بلکه هر شناسه برای یک گروه کالایی تعیین شده است؛ به این معنا که یک شناسه برای کالایی با ۱۰ هزار تولید صادر شده است.

دهقانی نیا خاطرنشان‌کرد: بر اساس مستندات موجود، در پنج ماهه نخست امسال ارزش پرونده‌های تشکیل شده برای قاچاق ۴۹۶ میلیارد و ۳۳۱ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۱۸۴ تومان است که نشان می‌دهد کم کاری انجام نشده است و دستگاه‌های متولی به دنبال برخورد با عرضه محصولات غیرقانونی هستند.

وی افزود: البته انتظارات در مورد برخورد با فساد بسیار بیشتر از این میزان آمار و ارقام اعلام شده است، زیرا ابزار تشخیص کالای قاچاق در اختیار دستگاه‌های ضابط مانند فراجا قرار دارد و به همین دلیل به هیچ عنوان نباید شاهد عرضه کالای غیرقانونی در فروشگاه‌ها باشیم، البته کم کاری انجام نشده است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دستگاه‌های مرتبط می‌توانند به راحتی با استعلام محصول، کالای قاچاق را شناسایی کنند و با نوشتن صورت‌جلسه کشف، اقدام قانونی مناسب را انجام دهند تا در سطح شهر‌ها شاهد عرضه محرز نباشیم.

وی با اشاره به نارضایتی برخی اصناف از وضعیت رسیدگی به قاچاق کالا، خاطرنشان‌کرد: برخی تولیدکنندگان انتظار برخورد بیشتر با کالا‌های غیرقانونی را دارند، اما همکاری آن‌ها به اندازه کافی نیست و برای پرداخت کمتر مالیات، کد شناسه دریافت نکرده و بر روی محصول نهایی درج نمی‌کنند.

دهقانی نیا تاکید کردد: برای کنترل قاچاق هر بخشی باید نقش خود را به درستی ایفا کند، اگر تولیدکننده شناسه کالا را دریافت و بر روی محصول نهایی درج کند پیگیری محصول غیرقانونی تسریع و تسهیل می‌شود.

به گفته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با قاچاق امری مستمر است و به همکاری درست همه بخش‌ها نیاز دارد تا بتوان با ورود و عرضه اقلام قاچاق مقابله کامل انجام داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->